Smart Home
Bedien al je lampen, elektrische apparaten en nog veel met je smartphone of pc.
Electronica wordt steeds slimmer!
Waarom uw huis niet?

digitalSTROM voor comfort.

Thuiskomen en je ook direct thuis voelen. Je huis stond namelijk al op je te wachten. De lichten gedimd zoals jij dat graag ziet, aangenaam op temperatuur gehouden kamers en je favoriete muziek die je zachtjes vanuit je muziekinstallatie tegemoet komt.

Dat is Smart wonen. Met digitalSTROM haal je een slimme levensstijl in huis en maak je van je huis een Smart Home. digitalSTROM gebruikt de bestaande stroomleidingen in je woning en is daardoor uitermate geschikt voor toepassing in bestaande - of renovatie woningen! De bestaande elektrische installatie wordt gebruikt als energievoorziening voor de kleine digitalSTROM-chips, maar ook als slim communicatienetwerk. Zo kun je alle elektrische apparaten in huis ook op afstand bedienen. Al je apparaten worden met elkaar verbonden en intelligent gemaakt. Vervolgens kun je ze besturen via lichtknop, smartphone of tablet. Deze nieuwe techniek biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van luxe en wooncomfort.

 

DEALER EN INSTALLATEUR DIGITALSTROM

EHBInstallatie is geautoriseerd dealer en gecertificeerd installateur van digitalSTROM.


DIGITALSTROM: HET SUPERIEURE SMART-HOME SYSTEEM

Met de gepatenteerde digitalSTROM-technologie wordt alles wat bij je thuis op het net is aangesloten onderdeel van een revolutionair systeem. Wat je ziet, is de grootste revolutie sinds de uitvinding van de gloeilamp! Smart-Home-systeem. Met één superieur voordeel: alles is met elkaar verbonden en wordt intelligent.

Alle lichtknoppen. Alle lampen, van je bureau tot aan het plafond. Alle apparaten met elektrische aandrijvingen zoals jaloezieën en zonneschermen. Kortom, alles wat je in het stopcontact steekt! Het belangrijkste onderdeel zijn de geïntegreerde microcomputers, die in kroonstenen zijn ingebouwd. Zij worden vanuit de stroomleidingen van stroom voorzien – uiterst efficiënt – en gebruiken de stroomleidingen ook voor de data-uitwisseling. Alle gegevens komen samen in de server in de meterkast. De verbindingen, programmering, automatisering en configuratie gaan gemakkelijk via apps en webinterfaces. Zo kun je alles bij jou thuis via de oude vertrouwde lichtknoppen of via je smartphone bedienen – waar je ook bent.

digitalSTROM voor veiligheid

Je huis dat een oogje in het zeil houdt tijdens je afwezigheid. Het past op de oprit, de tuin, de garage, de voordeur en alle kamers – dag en nacht, als een betrouwbare beveiliger die nooit indommelt. Met digitalSTROM is dit geen fictie, maar standaard ingebouwde veiligheid. Alle elektrische apparaten zijn met elkaar verbonden en staan samen sterk tegen ongewenste indringers. Elk apparaat slaat op zijn eigen manier alarm, legt contact met de andere apparaten en, last but not least, waarschuwt de bewoners. Wanneer de rookmelder het brandalarm activeert, gaan automatisch alle lichten aan, worden de vluchtwegen vrijgemaakt (alle rolluiken worden bijvoorbeeld geopend) en wordt een alarmsignaal gegeven via de luidsprekers van de muziekinstallatie. Gelijktijdig informeert het systeem de mensen en instanties die jij belangrijk vindt, zoals je familie, je buren, je vrienden en de veiligheidsdiensten. Hoor je zelf een verontrustend geluid? Geen paniek – spreek simpelweg ‘help’ in op je smartphone of druk op de alarmknop. Deze alarmknop kan op een centrale plek in het huis worden geïnstalleerd, maar bijvoorbeeld ook op de snoerdimmer van je nachtkastlampje. Licht en lawaai zullen helpen om eventuele indringers af te schrikken.

Met digitalSTROM ontspannen op vakantie

Als je van je huis houdt, kun je het zelfs tijdens de mooiste vakantie nog een beetje missen. Maar als je op reis gaat, blijft je huis dankzij digitalSTROM niet eenzaam en alleen achter. Het gedraagt zich gewoon alsof je wel thuis bent – op de manier die jij wilt. Het systeem bestuurt zelfstandig het licht en de gordijnen zoals je dat zelf ook zou hebben gedaan. De zogeheten toevalsgenerator zorgt ervoor dat er dagelijks een zekere variatie in het patroon zit. Zo komt je huis bewoond over en wordt het risico op inbraak verkleind. Tussendoor kun je vanaf je vakantielocatie zien hoe het er thuis aan toegaat. Van onder de palmen zie je dat het licht, het fornuis en het koffiezetapparaat daadwerkelijk zijn uitgeschakeld. Vanaf het terras bij het zwembad van je hotel kijk je op je smartphone gemakkelijk na wie er de laatste uren hebben aangebeld, of er iets bijzonders gebeurd is en of er wellicht ongewenste types rond het huis hebben geslopen. Aan elke vakantie komt een einde. Laat je bij thuiskomst verwelkomen door een verlicht huis, dat pas nog geventileerd is en al weer lekker op temperatuur is. Zo wordt ook op vakantie gaan én thuiskomen na je vakantie heerlijk ontspannen!!

digitalSTROM is gewoon verbazingwekkend.

U bepaalt de gevarieerde toepassingsmogelijkheden van uw digitalSTROM  helemaal zelf. U kunt bijvoorbeeld:

... verschillende lichtscènes voor uw woonruimten creëren.
... lampen precies op de gewenste lichtsterkte dimmen – ook alle energiespaarlampen.
... elektrische apparaten onderling met elkaar koppelen: als de jaloezieën 's ochtends omhoog gaan, wordt de verlichting bijvoorbeeld uitgezet.
... het licht in de woning laten knipperen wanneer er wordt aangebeld.
... alle elektrische apparaten (behalve de koelkast en de vrieskist) uitzetten bij het verlaten van de woning.
En nog veel meer – precies zoals ú wilt.

EHBInstallatie: UW DIGITALSTROM-SPECIALIST!

Bij nieuwbouw of achteraf geïnstalleerd: EHBInstallatie kan digitalSTROM in ieder huis eenvoudig toepassen. Beslissen, aanschaffen, installatie, gebruiken – zo eenvoudig en snel kunt u genieten van de nieuwe digitalSTROM-woonbeleving. Door de flexibiliteit van digitalSTROM kan elke wijziging of uitbreiding van uw installatie op ieder moment worden uitgevoerd, net zo eenvoudig als uw eerste stappen in de digitalSTROM-wereld.

Laat uzelf overtuigen!

Wij hebben een demo-omgeving beschikbaar waarmee we in staat zijn om u de gehele werking van het systeem te laten zien. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en vraag een demo aan. Graag komen wij u laten zien wat het voordeel én comfort is van digitalSTROM!

Vraag een demo aan